Het Valkenswaards Kamer Koor dat zondag 3 maart een optreden verzorgt in de AD-kerk.
Het Valkenswaards Kamer Koor dat zondag 3 maart een optreden verzorgt in de AD-kerk.

Valkenswaards Kamerkoor in AD-kerk

Algemeen 330 keer gelezen

WAALRE - Ook dit jaar heeft het Valkenswaards Kamerkoor weer iets bijzonders in petto: op zondag 3 maart wordt rondom het thema ‘de vier elementen’ een concert gegeven in de AD-kerk.

Van de vier elementen (Aarde, Water, Lucht en Vuur) draagt ieder lied één, en soms meerdere, elementen in zich. In ‘Terra Tremuit’ schudt de aarde, ‘The Shower’ laat het regenen, ‘El Fuego’ is een lofzang op de overwinning van God (het water) op de zonde (het vuur) en ‘Gymnopédie’ vindt haar basis in een gedicht over o.a. ‘wervelwinden van goud’. 

De liederen worden a capella uitgevoerd en zijn gecomponeerd door onder andere Flecha, Elgar, en Brahms. Het koor brengt met eerbied voor en een knipoog naar GLOW bijpassende beelden zodat zang, licht, klank en warmte een totaalbeleving opleveren.

Het concert begint zondag 3 maart om 20.00 uur in de AD-kerk aan de Kon. Julianalaan 12 in Waalre. Kaarten kosten 10 euro, kinderen t/m12 jaar gratis en kunnen aan de zaal gekocht worden of via: www.valkenswaardskamerkoor.nl/events/concert-de-vier-elementen-2024/

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant