Zaterdag 9 maart staan Elke Vierveijzer en Michiel Wetzer met de voorstelling 'Drift' in Theater De Hofnar
Zaterdag 9 maart staan Elke Vierveijzer en Michiel Wetzer met de voorstelling 'Drift' in Theater De Hofnar

Poelifinario winnares Elke Vierveijzer’s muzikale reis

Algemeen 314 keer gelezen

VALKENSWAARD - Zaterdag 9 maart staat Poelifinario winnares Elke Vierveijzer, samen met Michiel Wetzer, in Theater De Hofnar met haar nieuwe theatervoorstelling ‘Drift’. Een nietsontziende, muzikale reis langs de driften, angsten en drijfveren van de mens.

Onze diepste verlangens, de dingen in onszelf waar we bang voor zijn. In ‘Drift’ worden alle lagen afgepeld. Elke Vierveijzer trekt zonder reserves ten strijde op zoek naar alles wat we liever verborgen houden en wordt daarbij ondersteunt door diepe drums en vunzige bassen. Vergeleken met haar vorige voorstelling ‘LUCHT’, waarin verdriet en troost als centrale thema’s dienden, gaat Vierveijzer dit keer in op onderwerpen die iets lastiger te verteren zijn. Een fantastische weergave van hoe ze is gegroeid als artiest en songwriter.
“Het is een voorstelling geworden waarin elektronica een grote rol speelt. Veel bassen, veel drums en een stevige sound, maar dat past goed bij de themathiek.” -Elke Vierveijzer

Info en kaarten

De kaartverkoopbalie is geopend op ma t/m do van 13.00-17.00 uur en is bereikbaar via tel.nr.: 040-2074010. Meer informatie: 
www.hofnar.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant