Afbeelding
Pexels

Cultuur- en sportbijdrage

Algemeen 417 keer gelezen

WAALRE - Er is geld beschikbaar gesteld door gemeente Waalre om álle kinderen van 0 tot en met 17 jaar de mogelijkheid te bieden mee te doen aan culturele en sportieve buitenschoolse activiteiten in of buiten Waalre. 

Ouders met een laag inkomen óf die om andere redenen deze activiteiten niet zelf kunnen betalen, kunnen een aanvraag doen. Er is ook geld beschikbaar voor ouders met een modaal inkomen.
De gemeente vindt het belangrijk dat ieder kind de mogelijkheid krijgt om in de vrije tijd plezier te halen uit bijvoorbeeld muziek, dans, toneel, schilderen, tennis of voetbal. Helaas is dit niet voor alle kinderen vanzelfsprekend. Voor ouders met een minimuminkomen is daarom geld beschikbaar gesteld. Zij kunnen contact opnemen met een tussenpersoon om te bekijken of er mogelijkheden zijn voor hun kinderen om lid te worden van een vereniging of om bijv. een balletpakje of sportschoenen aan te schaffen. Ook is het in sommige gevallen mogelijk om bijvoorbeeld een muziekinstrument te lenen. Meer informatie over alle regelingen en hoe deze aan te vragen:
www.waalre.nl/jeugdfonds 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant