In september 2021 reikte wethouder Liesbeth Sjouw de eerste koffer symbolisch uit aan mevrouw Arends en Maria Engelen.
In september 2021 reikte wethouder Liesbeth Sjouw de eerste koffer symbolisch uit aan mevrouw Arends en Maria Engelen.

Eerste Hulp Bij Dementie-koffer te leen

Algemeen 350 keer gelezen

WAALRE - De EHBD-koffer is een initiatief vanuit Netwerk Dementie Waalre en bestemd voor iedereen in Waalre die te maken heeft met dementie: mensen met dementie, hun familieleden of mantelzorgers en overige belangstellenden. De EBHD informatiekoffer is gratis te leen via Goed voor mekaar Waalre. 

Wanneer er vermoedens zijn van geheugenproblemen of wanneer mensen pas geconfronteerd zijn met de diagnose dementie, kan dit veel vragen oproepen. De informatie in de koffer kan veel vragen beantwoorden. Deze is altijd relevant en actueel en bestaat onder andere uit boeken, folders van bijvoorbeeld Alzheimer Nederland, Goed voor mekaar Waalre en aanbod van de bibliotheek.

De koffer is gratis te leen via Goed voor mekaar Waalre, Dagelijks aanwezig in het Huis van Waalre van 09.30-12.00 uur, tel. 06-25762422.

Het Netwerk Dementie Waalre heeft als kernwoorden bewustwording, begrip, acceptatie, en participatie staan in de doelstelling van het Netwerk Dementie Waalre. Zo lang mogelijk zelfstandig thuis kunnen blijven wonen, eigen regie, steun aan mantelzorgers en denken vanuit wat nog wel kan. Daar zet het Netwerk zich voor in.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant