Afbeelding

Bijeenkomst Oogcafé Valkenswaard e.o.

Algemeen 288 keer gelezen

VALKENSWAARD - Het oogcafé is een plek waar mensen met een oogaandoening of zichtprobleem elkaar kunnen ontmoeten en ervaringen delen. Regelmatig staat het oogcafé in het teken van een bepaald thema, zo ook op vrijdag 16 februari. 

Het thema is dan: ‘Beleef je zintuigen’, workshop door Judocus en Marja van Hedel. In 4 rondes komen 4 zintuigen aan bod: ruiken, proeven, horen en voelen.

Het oogcafé vindt plaats in de bibliotheek in De Hofnar in Valkenswaard. De bijeenkomst op 16 februari begint om 14.00 uur en duurt tot 16.00 uur. Inloop vanaf 13.30 uur. Toegang is gratis.

Aanmelden is fijn en kan via mail naar: oogcafevalkenswaard@gmail.com of via tel.nr. 06 - 12074049, contactpersoon is Lisette Couwenberg.

De mensen achter het oogcafé horen graag van de bezoekers wat hun interesses zijn en mogelijke suggesties voor een van de komende bijeenkomsten.
Wil je graag op de hoogte gebracht worden van toekomstige activiteiten van het Oogcafé? Meld je dan aan via oogcafevalkenswaard@gmail.com of via tel.nr. 06 - 12074049.
Het oogcafe is geopend op iedere 3e vrijdag van de maand behalve in juli en augustus.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant