Dinsdag 12 december is in Inoophuis De Eik een themabijeenkomst over werk en kanker.
Dinsdag 12 december is in Inoophuis De Eik een themabijeenkomst over werk en kanker.

Bijeenkomst over werk en kanker in Inloophuis De Eik

Algemeen 222 keer gelezen

EINDHOVEN - In Inloophuis de Eik is dinsdag 12 december een themabijeenkomst ‘Wij maken er werk van’ over de relatie tussen werk en kanker. /Werk & kanker. De bijeenkomst is van 13.00 tot 14.30 uur. 

De Eik heeft deze themabijeenkomst georganiseerd in samenwerking met Stap Nu. Werken na kanker is niet altijd gemakkelijk. Mensen duurzaam laten terugkeren in werk, dat is waar Re-integratiebureau Stap Nu zich voor inzet. Graag vertellen Angela van Buuren & Karin Boumande deelnemers hier meer over. Werk(en) is namelijk meer dan alleen een bron van inkomsten. Tijdens de informatiebijeenkomst komen tevens de volgende trajecten aan bod: -Spoor 1 (jobcoaching huidige baan); - Spoor 2 (begeleiding naar ander werk); - Spoor 3 Haalbaarheidsonderzoek; - Arbeidsdeskundig onderzoek en UWV trajecten (Werkfit, Naar Werk & Modulair).

Wil je deelnemen, meld je dan persoonlijk aan via agenda.inloophuis-de-eik.nl en klik in de maand december bij de 12e op de activiteit. Er zijn geen kosten verbonden aan deelname.
Inloophuis de Eik ligt aan het Klein Tongelreplein 8 in Eindhoven. Gratis parkeren in de parkeren aan de Crabethstraat.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant