Het Brabants Jeugd Project Orkest is een jeugdorkest bestaande uit talentvolle muzikanten van 13-29 jaar oud uit heel Noord-Brabant
Het Brabants Jeugd Project Orkest is een jeugdorkest bestaande uit talentvolle muzikanten van 13-29 jaar oud uit heel Noord-Brabant

Muziek in de Cathrien met het Brabants Jeugd Project Orkest

Algemeen 259 keer gelezen

EINDHOVEN - In de St. Catharinakerk Eindhoven vindt zaterdag 9 december om 15.00 uur weer een nieuwe editie plaats van Muziek in de Cathrien. Dit keer draait alles om orkestmuziek in winterse sferen.

Het Brabants Jeugd Project Orkest is een jeugdorkest bestaande uit talentvolle muzikanten van 13-29 jaar oud uit heel Noord-Brabant. Het doel vanuit het BJPO is om deze muzikanten te inspireren, te verbinden en om ze enthousiast te maken voor blaasmuziek.Deze middag brengen zij werken in winterse sferen van J. Barnes, Symphonic Overture; A. Reed, Russian Christmas Overture en het virtuoze Christmas Overture van N. Hess.Sopraan Franka van Dommelen verleent haar medewerking aan dit concert en zingt I shall love but thee (W. Shakespeare) van Jan van de Roost.Het geheel staat onder leiding van dirigent Johan Smeulders.

Meer informatie over het concert is te vinden op onderstaande website. Hier kunt u zich ook al registreren en de kaarten betalen wat wachttijd bij de deur voorkomt.

www.muziekindecathrien.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant