Kenny en Kenzo zijn echt toe aan een eigen thuis.
Kenny en Kenzo zijn echt toe aan een eigen thuis. Stichting ROZE

Broertjes zijn echt toe aan een thuis

Algemeen 385 keer gelezen

Op verzoek van Stichting ROZE, plaatsen we broertjes nog een keer, ze zitten al lang in de opvang en zijn echt toe aan een eigen thuis.

Kenzo en Kenny kwamen bang en mager in de opvang terecht. Dankzij alle liefde en aandacht die ze krijgen in hun gastgezin zijn ze al helemaal niet schuw meer én ze komen nu ook op een gezond gewicht. Ze mopperen zo nu en dan wel tegen elkaar maar ze kunnen ook niet zonder de ander. 

Kenzo is de leider van de twee en meestal vind Kenny het oké om gewoon te volgen. Zolang je ze voldoende ruimte biedt plus een aantal schuilhuisjes waar ze zich apart van elkaar terug kunnen trekken is er niets aan de hand. Een beetje ‘me-time’ hebben deze mannen namelijk wel nodig. Krijgen ze die, dan zijn ze heel lief tegen elkaar en zoeken ze elkaar ook regelmatig op.

Gelukkig zijn deze langharige cavia’s dol op borstelen. Helemaal als je ze tegelijkertijd een lekker stukje paprika, wortel of komkommer als beloning geeft blijven ze heel lief op je schoot zitten. Dit dagelijkse borstelen hebben ze ook echt nodig want het voorkomt vervelende klitten. Meer info: https://rozeindhoven.nl/adoptiepagina-kenny-kenzo/

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant