Ouderen in een vergelijkbare ouderensociëteit als Neffe de kerk of Neffe T Veld.
Ouderen in een vergelijkbare ouderensociëteit als Neffe de kerk of Neffe T Veld.

‘Neffe de Kerk’ is op zoek naar extra vrijwilligers

Algemeen 276 keer gelezen

WAALRE - Een elftal vrijwilligers is op dit moment actief om Neffe De Kerk (op vrijdagen) en Neffe T Veld (op dinsdagen) tot een succes te maken. Samen organiseren ze activiteiten, verzorgen de lunch en ondersteunen de gasten. 

Vanwege de groei van het aantal gasten is de organisatie op zoek naar vrijwilligers die het leuk vinden om samen en met een professionele activiteitenbegeleider deze dag te begeleiden of te organiseren. Lijkt het je leuk om met enige regelmaat een (halve) dag mee te werken? Neem contact op.

Wat we doen? ‘We starten om 09.30 uur met een kopje koffie, nemen de krant door, spelen een spelletje of ondernemen een activiteit. Zo kan er bijvoorbeeld een zanggroep op bezoek komen maar het kan ook zijn dat we erop uit gaan. We lunchen samen om 12.30 uur. Vaak met zelfgemaakte soep maar soms ook wentelteefjes of hamburgers. Daarna spelen we een spelletje met een kopje koffie tot 15.30 uur terwijl we afspreken wat we volgende week gaan doen’.

Neem contact op als je vragen hebt of een dagje mee wil lopen via GoedvoormekaarWaalre, tel.nr. 06-25762422 (maandag tot en met vrijdag, 09.30-12.00 uur). Mailen kan ook:
info@goedvoormekaarwaalre.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant