Zangvereniging De Nachtegaal in de tuin van het Huis van Waalre waar ze zaterdag 18 november aanwezig zijn op de seniorenmarkt.
Zangvereniging De Nachtegaal in de tuin van het Huis van Waalre waar ze zaterdag 18 november aanwezig zijn op de seniorenmarkt.

Openbare repetitie Zangvereniging De Nachtegaal

Algemeen 374 keer gelezen

WAALRE - De Nachtegaal verzorgt tijdens de seniorenmarkt in het Huis van Waalre, op zaterdag 18 november, twee openbare repetities. Daarnaast zingen ze een aantal nummers uit het veelzijdige repertoire. Het koor zingt van klassiek tot modern, van Bach tot Beatles.

De Nachtegaal is al meer dan 87 jaar jong. Zo’n 5 keer per jaar laat het koor van zich horen tijdens koffieconcerten, in verzorgingstehuizen, met Kerstmis, maar ook tijdens een terrasconcert. Het koor werkt graag samen met andere koren. Elke maandagavond wordt er gerepeteerd in de kantine van RKVV Waalre, Dreefstraat 30 in Waalre onder leiding van Elena Eremich.

Het koor bestaat op dit moment uit 33 leden verdeeld over sopranen, alten, tenoren en bassen. De Nachtegaal is een vitaal seniorenkoor en zoekt nieuwe leden. En je bent zo senior als je je voelt.

Bezoekers van de seniorenmarkt kunnen meedoen aan de openbare repetitie. Zingen is leuk en gezond voor lichaam en geest. Je hebt vaak meer talent dan je denkt. Besluit je lid te worden dan hoef je de eerste drie maanden geen contributie te betalen.

Wil je nu al meer informatie? Neem dan contact op met Hans de Jong via: 06-40588625 of René Vos via: 06-21804778.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws

Uit de krant