De veertien musici en dansers uit Kaapstad performen vol passie én vertellen persoonlijke verhalen.
De veertien musici en dansers uit Kaapstad performen vol passie én vertellen persoonlijke verhalen. Raymond van Olphen

Opzwepende muziek en Afrikaanse dans in ROOTS!

Algemeen 304 keer gelezen

VALKENSWAARD - Na het succes op Londen West End komt South African Road Trip op donderdag 30 november naar Theater De Hofnar met ROOTS! Een heerlijke voorstelling die de zintuigen prikkelt met opzwepende live muziek, een prachtig videodecor en ritmische Afrikaanse dans.

De veertien musici en dansers uit Kaapstad performen vol passie en energie én vertellen persoonlijke verhalen. Over de plek waar ze opgroeiden, waar ze voor het eerst muziek hoorden, wie ze stimuleerde de artiest te worden die ze nu zijn en welke Zuid-Afrikaanse tradities voor hen van grote betekenis zijn geweest. Een kleurrijke voorstelling vol muzikale herinneringen die recht uit het hart komen.
Voorafgaand aan de voorstelling kun je een gratis voorbespreking bijwonen die gegeven wordt door Albert Klein Kranenburg, regisseur van deze voorstelling, en een aantal castleden die vertellen over de voorstelling.

Info & kaarten 

De kaartverkoopbalie is open op ma t/m do van 13.00-17.00 uur en bereikbaar via: 040-2074010. Meer info en direct bestellen van kaarten:
www.hofnar.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws

Uit de krant