Afbeelding

Cultuurbijdrage en sportbijdrage voor kinderen

Algemeen 343 keer gelezen

WAALRE - Er is geld beschikbaar gesteld door gemeente Waalre om álle kinderen van 0 tot en met 17 jaar de mogelijkheid te bieden mee te doen aan culturele en sportieve buitenschoolse activiteiten in of buiten Waalre. 

Gemeente Waalre vindt het belangrijk dat ieder kind de mogelijkheid krijgt om in de vrije tijd plezier te halen uit bijvoorbeeld muziek, dans, toneel, schilderen, tennis of voetbal. Helaas is dit niet voor alle kinderen vanzelfsprekend. Voor ouders met een minimuminkomen is daarom geld beschikbaar gesteld. Zij kunnen contact opnemen met een tussenpersoon om te bekijken of er mogelijkheden zijn voor hun kinderen om lid te worden van een vereniging of om middelen (zoals een balletpakje of sportschoenen) aan te schaffen. Ook is het in sommige gevallen mogelijk om bijvoorbeeld een muziekinstrument te lenen. 
Ouders kunnen hun kind aanmelden via een CMD-consulent van de gemeente Waalre (Centrum voor Maatschappelijke Deelname), een docent van school of Stichting Leergeld Valkenswaard en omstreken. Meer informatie www.waalre.nl/jeugdfonds 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws

Uit de krant