Sinterklaas ontvangt in 2022 diverse kinderen die allemaal een handje mochten geven.
Sinterklaas ontvangt in 2022 diverse kinderen die allemaal een handje mochten geven. Connie Sinteur

Sinterklaas en zijn gevolg komen zondag aan in Waalre

Algemeen 686 keer gelezen

WAALRE - Voor veel kinderen in Waalre breekt een hele spannende tijd aan: zondag 19 november komt Sinterklaas aan in Waalre. Hij wordt samen met zijn Pieten ontvangen op de Markt in Waalre. 

Rond 14.00 uur komt Sinterklaas aan bij het Huis van Waalre. Hier wordt hij officieel begroet door de burgemeester. Na deze ontvangst vertrekken Sinterklaas en Pieten, onder begeleiding van Harmonie Juliana en de Jan Plezier, in optocht naar de Markt. Sinterklaas verwacht rond 14.30-14.45 op de Markt te arriveren en kijkt uit naar een grootse ontvangst door alle kinderen met hun families.

Collecteweek

In de week van 18-26 november kloppen de leden van de Vereniging voor de Jeugd bij de deuren aan voor de jaarlijkse collecte. Dankzij deze collecte kan de vereniging de uiteenlopende activiteiten blijven organiseren. Sinterklaas en de vereniging danken alle inwoners voor hun donatie. 

Rondgang door dorp

Zaterdag 2 en zondag 3 december maakt Sinterklaas met zijn gevolg weer de jaarlijkse rondgang door het dorp en bezorgen zij de snoepzakjes. Het volledige programma is te vinden op:
https://vvdj.nl/sinterklaas

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant