Afbeelding
Stichting ROZe

Magnum en Cornetto zoeken een thuis

Algemeen 268 keer gelezen

Naast vele kittens en katten evrblijven er ook vier cavia’s in het asiel. Zij zijn ook op zoek naar een warm thuis. 

Magnum (de gladharige driekleur) en Cornetto (de bijna helemaal witte borstelhaar) zijn eind augustus gevonden in de Genneperparken in Eindhoven. Doodsbang en helemaal nat van de regen wachtten ze bij de vinder op de dierenambulance. Nog altijd bang en schrikachtig zaten ze een maand in het dierenopvangcentrum. Om ze toch alvast te laten wennen aan een huiselijke omgeving verblijven ze nu al een paar weken in een gastgezin. Hier verdween hun angst nog sneller dan verwacht! 

Ze vinden het steeds minder eng om opgepakt te worden, ze vinden het heerlijk om lekker veilig in mensenarmen en zacht knorrend op schoot te liggen, ze durven al volledig in zicht van hun groente, hooi en brokjes te smikkelen, rennen regelmatig vrolijk achter elkaar aan door hun hok en laten meer en meer horen hoe mooi ze wel niet kunnen fluiten. Voor deze 2 jonge beertjes van circa 8 maanden oud zoeken we een liefhebbend thuis met een baasje dat ze alle tijd en ruimte geeft om nog blijere cavia’s te worden en op hun gemak te leren dat niet alle mensen eng zijn.  

We weten nu in ieder geval al zeker dat deze twee inmiddels gecastreerde heren alles in zich hebben om de allerleukste, allervrolijkste, allergrappigste huisgenootjes ter wereld te worden. Magnum is de stoere leider die het voortouw neemt, zowel bij het eten als bij het knuffelen; Cornetto de eigenwijze volger die het erg leuk gaat vinden om op avontuur te gaan en nieuwe dingen te ontdekken (en ongetwijfeld ook kunstjes te leren). Qua uiterlijke verzorging hoef je alleen maar hun nagels zo nu en dan te knippen; hun vacht verzorgen ze helemaal zelf.

Meer informatie: https://rozeindhoven.nl/adoptiepagina-magnum-cornetto/

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws

Uit de krant