De Speelgoedbeurs in de blokhut De Meerberg telt ruim 500 m2 vloeroppervlak.
De Speelgoedbeurs in de blokhut De Meerberg telt ruim 500 m2 vloeroppervlak. Connie Sinteur

De 50e Speelgoedbeurs van scouting Aalst-Waalre

Algemeen 491 keer gelezen

WAALRE - De speelgoedbeurs van Scouting Aalst-Waalre is de oudste en grootste speelgoedbeurs in de regio, en is onmisbaar voor het behoud van de vereniging. Komend weekeinde is het weer zover. 

De beurs is op vrijdag 10 november van 19:00-21:00 uur, met vanaf 20:00 uur een veiling, en zaterdag 11 november van 11.00 tot 14:00 uur. Locatie is de blokhut De Meerberg aan de Heistraat 64, Waalre. De blokhut is te bereiken via de O.L. Vrouwedijk in Waalre, vanaf de rotonde Hoogh Waalre in en voorbij het ‘Gat van Waalre’ aan de rechterkant. Parkeren is gratis net als de toegang. 
Alle spullen worden met de grootste zorg gesorteerd zodat bezoekers niets over het hoofd zien want er is weer ruim 500 m2vloeroppervlakte gevuld met speelgoed, curiosa, spelletjes, fietsen, boeken en meer.

Scouting Aalst-Waalre is een actieve club met ruim 100 leden van alle leeftijden en een groep van 30+ actieve vrijwilligers. De opbrengst van de speelgoedbeurs stelt scouting in staat spelmateriaal aan te schaffen en programma’s te organiseren die normaal, met de huidige contributies en lage subsidies, niet denkbaar zijn.
Meer informatie: 
www.scoutingaalstwaalre.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws

Uit de krant