Gerrit-Jan en Nel van Kleef houden van Waalre en Zuid-Frankrijk.
Gerrit-Jan en Nel van Kleef houden van Waalre en Zuid-Frankrijk. Bas Gijselhart

Gouden paar Gerrit-Jan en Nel van Kleef

Algemeen 513 keer gelezen

WAALRE - Gerrit-Jan en Nel van Kleef vieren donderdag 21 september hun gouden bruiloft. Die dag zijn ze vijftig jaar getrouwd. 

Vanuit Breskens in Zeeland verhuisden ze in 1983 verhuisd naar Waalre samen met hun 2 kinderen. Ze wonen nog steeds met heel veel plezier in de Voldijn.

Het paar is erg actief, staat positief in het leven en zet zich op vele sociale vlakken in door anderen te helpen. Zoals voor de Bron, de vergadering van gelovigen in Eindhoven, waar ze elke week graag een groot deel van hun tijd klaarstaan voor anderen. Nel werkte jaren als vrijwilliger in het Maxima Medisch Centrum, Gerrit-Jan werkt als vrijwilliger voor verschillende stichtingen zoals Licht voor Eindhoven en Dorcas (kringloop) winkel in Eindhoven Noord.

Vakanties brengen ze door in Zuid-Frankrijk waar ze genieten van leven op de camping en strand. Ze houden van wandelen, fietsen en goede gesprekken. Daarnaast lezen ze graag. Bovenal maken ze graag tijd vrij om bij de gezinnen van de kinderen te zijn zodat ze de 3 kleindochters en kleinzoon weer zien. Ook de kleinkinderen brengen graag tijd met opa en oma door. 
De 50-jarige huwelijksdag vieren ze samen met alle dierbaren.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws

Uit de krant