Zaterdag 23 september vanaf 11.00 uur, spelen jeu de boulers een Doublette Mix Toernooi bij 't Hazzo.
Zaterdag 23 september vanaf 11.00 uur, spelen jeu de boulers een Doublette Mix Toernooi bij 't Hazzo.

Doublette Mix-toernooi bij Jeu de Boulesclub ‘t Laar

Algemeen 487 keer gelezen

WAALRE -  In het kader van Waalre 100 jaar zijn er verschillende festiviteiten/activiteiten zo ook bij Jeu de Boules Club ’t Laar. De club houdt zaterdag 23 september een Doublette Mix toernooi bij ’t Hazzo.

Bij een Doublette Mix toernooi wordt gespeeld in teams van 2 personen in een wisselende samenstelling. De toegang is gratis. Inschrijven ter plekke tussen 10.00 en 10.30 uur.

De dag start met een kopje koffie en het streven is om 11 uur met de eerste wedstrijd te beginnen. Afhankelijk van hoe het loopt, worden er 3 of 4 wedstrijden gespeeld. Op het terrein van de club is plaats voor 40 deelnemers.

Aan het toernooi kan iedereen meedoen, het is bedoeld voor alle inwoners van Waalre. De gemeente Waalre zorgt voor sponsoring zodat de koffie en een hapje gratis zijn. Voor de lunch wordt gezorgd, dat is een van de redenen dat de jeu de boulesclub te gast is bij ‘t Hazzo.
De gezelligheid staat voorop.

Jeu de boules is een leuke sport om naar te kijken, toeschouwers dan zijn ook welkom. ‘t Hazzo vindt u aan de Prunellalaan 7 in Waalre.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws

Uit de krant