Het Kleine Café is op zaterdag 30 september tussen 14.00-16.00 uur geopend in het Huis van Waalre.
Het Kleine Café is op zaterdag 30 september tussen 14.00-16.00 uur geopend in het Huis van Waalre.

‘Het Kleine Café’ in Het Huis

Algemeen 491 keer gelezen

WAALRE - Bibliotheek Waalre en Goed voor Mekaar Waalre  hebben voor zaterdag 30 september opnieuw Theatergroep Mooi Weer uitgenodigd. Deze keer met ‘Het Kleine Café’, een spiksplinternieuwe voorstelling voor jongere en oudere senioren.

In Het Kleine Café slaan de normen en waarden van eind jaren 60 en begin jaren 70 nog de klok.  Denk aan ouderwetse gezelligheid en kwaliteit waar iedereen welkom is want we zijn allemaal gelijk. Het publiek wordt verrast met de bekende en minder bekende liedjes van Boudewijn de Groot, Rob de Nijs, Herman van Veen, de Beatles en vele anderen. En uiteraard is er de de beroemde pubquiz met de hele zaal. 

Theatergroep Mooi Weer

Al meer dan 20 jaar laat Theatergroep Mooi Weer mensen genieten van hun voorstellingen voor ouderen. Muziek en scènes wisselen elkaar in hun voorstellingen in een levendig tempo af. De verhaallijn is eenvoudig en meeslepend, met een interactieve quiz. Het liedrepertoire is veelzijdig met meezingers, luisterliedjes, rock ‘n roll en prachtige bijna vergeten liedjes. Allemaal ‘ouderwets’ begeleid op piano en gebracht in een sfeervol decor. iedereen heeft een warm hart voor ouderen en er is veel aandacht voor de kwaliteit van het geluid en de verstaanbaarheid.

Willeke Heijstee

De leading lady van Theatergroep Mooi Weer is zangeres Willeke Heijstee. In 2007 won zij samen met Ernst Daniel Smit het televisieprogramma Una Voce Particolare. Ze trad in 2010 samen met Ernst Daniel Smit, Noortje Herlaar en Dave ten Kate op tijdens een ere-concert voor componist Sondheim. Al ruim 15 jaar is Willeke werkzaam bij Theatergroep Mooi Weer.

Kaarten bestellen

De voorstelling is op zaterdag 30 september van 14.00 tot 16.00 uur in Het Huis van Waalre. Tickets kosten 5 euro en zijn digitaal te bestellen via de website van de bibliotheek: https://eindhoven.op-shop.nl/10763/het-kleine-cafe-theater-voor-jongere-en-oudere-senioren/30-09-2023

Heeft  u hulp nodig bij het online reserveren? Goed voor mekaar Waalre ondersteunt graag. 
Van maandag tot en met vrijdag zijn ze 09.30 uur tot 12.00 uur aanwezig in Het Huis van Waalre.
U kunt bij ons ook direct een kaartje kopen.
Of bel naar tel.nr. 06 - 25 76 24 22 of mail naar
info@goedvoormekaarwaalre.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws

Uit de krant