Door de arrangementen en gedrevenheid van Dan Loredan heeft het koor in een korte tijd een mooi repertoire kunnen opbouwen.
Door de arrangementen en gedrevenheid van Dan Loredan heeft het koor in een korte tijd een mooi repertoire kunnen opbouwen.

4TuneEntertainment zingt met aandacht voor goede doelen

Algemeen 447 keer gelezen

WAALRE - In het kader van Waalre 100 jaar verzorgt 4TuneEntertainment zondag 24 september een optreden om 13.30 uur in Het Huis van Waalre.  

Het optreden is in combinatie met aandacht voor een aantal goede doelen: Voedselbank, Vluchtelingenwerk, Stichting Leergeld, Cordaad welzijn, Goed voor mekaar en het Diaconaal Noodfonds. In de foyer vinden de bezoekers stands met informatie. Daar zijn ook vertegenwoordigers van deze organisaties aanwezig die graag uitleg geven over hun activiteiten en  kunnen vertellen hoe geïnteresseerden eventueel een bijdrage zou kunnen leveren.
Een eerder gepland optreden werd deze zomer afgelast door slechte weersomstandigheden op de betreffende dag. Deze keer gaat het optreden zeker door.

4TuneEntertainment wil graag mensen muzikaal vermaken met een afwisselend repertoire en goede kwaliteit. De leden staan voor gezelligheid en ambitie én voor zingen met passie. Onder leiding van muzikaal leider Dan Loredan brengen zij met veel enthousiasme een uurtje vermaak. Wellicht herkennen de bezoekers onder de zangers en zangeressen bekende gezichten uit Waalre.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws

Uit de krant