Arian, Miranda, Elle en Dimphy organiseren een actieweek voor ALS.
Arian, Miranda, Elle en Dimphy organiseren een actieweek voor ALS. Bart van de Weijer

Wat als een collega ALS heeft, dan zet je een actieweek op

Algemeen 2.703 keer gelezen

WAALRE - Als je hoort dat een vriendin en collega  ALS heeft, komt dat heel hard binnen. Vier van haar collega’s dachten meteen ‘hier moeten we iets mee doen’. Mensen laten weten wat ALS nu precies is en dat veel onderzoek écht noodzakelijk is.  

Van één actiedag werd het al snel een programma voor een week vol activiteiten. Deze week is voor iedereen toegankelijk en is van 2 tot en met 8 oktober.

De week bestaat uit activiteiten voor jong en oud, een avondwandeltocht met prijsvraag, koffie-uurtje bij de pastorie, mountainbiketocht, actie van de winkeliers en ondernemers van Waalre op zaterdag, appelflapverkoop met koffie en een leuke kindermiddag in de Klimbim.

De week wordt mede mogelijk gemaakt door al de winkeliers en ondernemers Waalre de Bus en Waalre Dorp. Deelnemende winkels en ondernemers zijn te herkennen aan de ALS flyer . Al de opbrengsten van deze week gaan naar onderzoek naar ALS . Het volledige programma wordt snel bekendgemaakt via De Schakel, Facebook en flyers bij de winkeliers en ondernemers.

Voor sommige activiteiten worden kaarten verkocht, deze gaan een week van tevoren in de verkoop bij de servicebalie AH de Bus!

Uit de krant