Max zou heel graag naar buiten gaan in een afgeschermde tuin of balkon (Foto: Stichting ROZe)
Max zou heel graag naar buiten gaan in een afgeschermde tuin of balkon (Foto: Stichting ROZe) Stichting ROZe

Max zoekt een rustig thuis

Algemeen 285 keer gelezen

Deze prachtige imposante kerel is door z’n oude eigenaar naar de opvang gebracht omdat hij de buurtkater niet zo leuk vond. De kater uit de buurt kon het bloed onder Max z’n nagels vandaan halen en vooral als hij binnen was en de kater buiten, kon hij uit frustratie zich zomaar tegen de eigenaar en de kinderen keren. Tussendoor (soms wel 1-2 weken) was Max ontzettend lief en aanhankelijk, óók naar de kinderen toe. 

In de opvang gaat hij het liefst z’n eigen gang, hij wordt niet graag opgepakt zoals vele andere katten. Hij zit graag kaarsrecht de boel in de gaten te houden, speeltjes vindt hij niet echt interessant. Hij zoekt het liefst zelf contact en dan begroet hij je met z’n staart omhoog, geeft kopjes en komt zelfs op schoot. Hij is echt graag bij mensen in de buurt. Hij gaat graag door het kattenluikje naar buiten, maar binnen vindt hij het ook heerlijk vertoeven. Hij houdt niet van harde geluiden en plotselinge bewegingen.

Max zou het best tot z’n recht komen in een rustige, huiselijke omgeving, het liefst in een huis met een afgeschermde tuin, een appartement met een ruim afgeschermd balkon zal hij ook helemaal geweldig vinden.  
https://rozeindhoven.nl/adoptiepagina-max

Afbeelding
Afbeelding

Uit de krant