Rondom het Huis van Waalre groeien allerlei  eetbare, medicinale en bruikbare planten.
Rondom het Huis van Waalre groeien allerlei eetbare, medicinale en bruikbare planten.

Ontdek de planten van de lente in workshop wildplukken

Algemeen 345 keer gelezen

WAALRE - Permaculturist Marije van de Park komt op zaterdag 3 juni naar de Bibliotheek Waalre voor de workshop wildplukken. Tijdens de workshop zien de deelnemers wat er deze lente allemaal groeit in de natuur bij Het Huis van Waalre.

Tijdens de workshop ontdekken zij  5 eetbare en bruikbare planten. Wat kan je er zoal mee en waar zijn ze goed voor? Rondom Het Huis van Waalre in de natuur zijn wilde, eetbare, medicinale en bruikbare planten te vinden. Permaculturist Marije van de Park kiest planten en kruiden uit die je tijdens de workshop behandelt en bereidt. 

Marije van de Park

Marije van de Park heeft als doel mens en natuur te verbinden. Ze leert mensen bewust in contact te komen met hun natuurlijk omgeving door het creëren van kleine natuur. Ze leeft met de seizoenen en werkt met hoofd, handen en hart.

Praktische informatie

De workshop wildplukken is op zaterdag 3 juni van 10:00 tot 12:00 bij de Bibliotheek Waalre. Deelname kost voor bibliotheekleden 16 euro en voor niet-leden 20 euro. Aanmelden via: bibliotheekeindhoven.nl/programma

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant