De theaterparade van de Brabantsedag in een eerdere editie.
De theaterparade van de Brabantsedag in een eerdere editie. Malou Evers

Voorproefje van de 64e Brabantsedag op Bouwmarkt

Algemeen 296 keer gelezen

REGIO - Op pinksterzondag 28 mei is tijdens de Bouwmarkt alvast te proeven van wat de 64e Brabantsedag gaat voorschotelen aan vindingrijk en huizenhoog rollend theater. 

Tijdens de Bouwmarkt presenteren de zestien wagenbouwersgroepen hun ontwerpen voor de grootste theaterparade van het jaar op zondag 27 augustus. Dat gebeurt natuurlijk in alle gezelligheid, vergezeld van een hapje, een drankje en muziek.
De Bouwmarkt is daarmee weer de aftrap van het wagenbouwseizoen, dat rond 1 juni start in de enorme blauwe tenten en andere bouwplaatsen in Heeze.

Thema Eureka!

De wagenbouwers focussen op het thema Eureka! Dat staat voor een ontdekking door een Brabander of juist een uitvinding ín Brabant; zowel het Nederlandse als Belgische deel van het vroegere Hertogdom Brabant. Tipje van de sluier: Vlaamse Brabo’s zijn rijk vertegenwoordigd…

Meer informatie

De Bouwmarkt is zondag 28 mei van 14.00-18.00 uur op het terras van Loef de Heer van Hees, Kapelstraat 29c in Heeze. Bij slecht weer verhuist de Bouwmarkt naar De Hooizolder, Kapelstraat 29b.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant