Chester is nog maar jong maar heeft al veel meegemaakt en toe aan een warm thuis .
Chester is nog maar jong maar heeft al veel meegemaakt en toe aan een warm thuis . Stichting ROZe

Chester zoekt een fijn thuis

Algemeen 201 keer gelezen

Chester (6 maanden) is gevonden in de berm van een weg, nat en rillend. In de opvang bleek dat hij niet goed kon zien, gek liep en ook zijn gehoor slecht(er) was, mogelijk door een aanrijding. Ter observatie is hij daarom een tijd bij een medewerker verbleven. Inmiddels is er meer duidelijkheid en zit hij weer in de opvang.

Chester gaat graag al waggelend op onderzoek uit, dit komt door een neurologische afwijking. Maar hij vindt steeds beter zijn draai! Vanwege zijn slechte zicht probeert hij de omgeving goed in zich op te nemen. Het is dan ook belangrijk dat zijn omgeving minimaal verandert, omdat hij anders gedesoriënteerd raakt.

Deze kleine, rode knul houdt zeker van een knuffel op zijn tijd. Maar wel pas zodra hij gewend is en dat heeft zeker zijn tijd nodig. Door z’n slechtziendheid kan hij een beetje dramatisch reageren als je hem aanraakt of op wilt pakken. 

We zoeken een huisje voor hem waar veel tijd met hem doorgebracht kan worden, niet met kinderen, niet met andere katten of honden. Hij mag ook niet vrij buiten lopen, wel een afgesloten tuin of balkon. Een appartement kan dus prima. https://rozeindhoven.nl/adoptiepagina-kitten-chester

Afbeelding
Afbeelding

Uit de krant