De clubruimte van KansPlus in Theater de Hofnar biedt gezelligheid en mogelijkheid om even te ontspannen.
De clubruimte van KansPlus in Theater de Hofnar biedt gezelligheid en mogelijkheid om even te ontspannen.

KansPlus biedt ontspanning aan mensen met beperking

Algemeen 242 keer gelezen

VALKENSWAARD - Voor mensen met een verstandelijke beperking, afkomstig uit Valkenswaard, en omliggende dorpen, hebben de clubs van Vereniging KansPlus veel te bieden aan ontspanning.

Bij ontspanningsclub De Uitlaat is op dinsdag- en woensdagavond plaats voor nieuwe leden. De Uitlaat heeft een eigen gezellige clubruimte in Cultuurcentrum de Hofnar in Valkenswaard. Activiteiten zijn heel divers met inbreng van de leden. Bakken, knutselen, kienen, spelletjes, uitstapjes. Elke clubavond heeft eigen vaste begeleiders.t

Bij Disco de Opkikker zijn deelnemers met een verstandelijke beperking welkom, graag na aanmelding. De Opkikker organiseert 6x per jaar een disco-avond bij Feesterij Lugano.

KansPlus organiseert ook het Eetcafé. Elke 1e en 3e dinsdag van de maand is er eetcafé in het restaurant van Cultuurcentrum de Hofnar. Gezellig gezond eten voor een geringe prijs, verzorgd door keurslager Hans Adriaans. Vaste gastheer of dames zorgen ervoor dat alles gezellig verloopt. Nieuwe leden uit Valkenswaard of omliggende dorpen, zijn welkom.

Meer informatie over alle activiteiten is te vinden op:
www.kansplusvalkenswaard.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant