Wie drie avonden meewandelt met de Avondwandeltochten, krijgt een welverdiende medaille.
Wie drie avonden meewandelt met de Avondwandeltochten, krijgt een welverdiende medaille.

Avondwandeltochten starten maandag 22 mei

Algemeen 745 keer gelezen

WAALRE - Voor de 42e  keer vinden in de week van 22 tot en met 26 mei de avondwandeltochten weer plaats in Aalst-Waalre. Starttijd voor de wandelaars is tussen 18.00 en 19.00 uur bij Brasserie ’t Stationskoffiehuis.

Wandelaars kunnen kiezen uit 5 of 10 kilometer. Wie drie avonden meeloopt, verdient een medaille.
Nieuw dit jaar is dat de organisatie belangstellenden die afhankelijk zijn van een scootmobiel of rollator bij de avonden betrekt. Op dinsdagavond is er een scootmobiel-tocht van 10-15 kilometer uitgezet en op vrijdag een rollator-wandeling van 2 kilometer. Tijdens de rollator-wandeling loopt een medewerker van de EHBO-vereniging mee om de veiligheid te waarborgen.
Beide dagen worden verzorgd en begeleid door Zorgwinkel de Bus. Indien u interesse hebt kunt u zich bij Zorgwinkel de Bus opgeven: tom@zorgwinkeldebus.nl. Starttijd is om 19.00 uur bij Brasserie ‘t Stationskoffiehuis.

De wandelroutes zijn beschikbaar via de Komoot app. Download vooraf de Komoot app en scan bij de start een QR code. Indien ondersteuning hiervoor wenselijk is, zijn er vrijwilligers aanwezig.

Startkaarten zijn verkrijgbaar bij : Keurslagerij Vos, Albert Heijn in Waalre en Aalst en bij Brasserie ’t Stationskoffiehuis.
Kosten van de startkaarten zijn in de voorverkoop 3 euro en bij de start 3,50 euro. Pinnen is mogelijk.

Het startnummer op de stempelkaart kan op vrijdag een leuke prijs opleveren.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant