Muziek uit de sixties staat centraal tijdens het optreden van Gee Whizz in het Huis van de Muziek.
Muziek uit de sixties staat centraal tijdens het optreden van Gee Whizz in het Huis van de Muziek. Freeimages.com

Het Huis van Muziek met Gee Whizz

Algemeen 160 keer gelezen

WAALRE - Het Huis van Waalre heeft haar deuren wagenwijd open staan voor iedereen uit Waalre én daarbuiten. Verenigingen zorgen voor energie, vanuit de bibliotheek reizen boeken heen en weer, er wordt gewerkt én geborreld. Het is, naast het gemeentehuis van Waalre, vooral een plek voor iedereen. Inwoners zijn welkom, voor een paspoort, om te werken, te ontmoeten of te ontspannen.

Zondag 2 april is er weer een nieuwe aflevering van het muziekcafé. Deze zondagverzorgt sixtiesband Gee Whizz een liveoptreden in het Grand Café.

Ooit zijn ze begonnen als gelegenheidsband op een schoolverlatersavond. Vandaag de dag spelen zij ook semi-akoestisch met een rijk repertoire aan nummers uit de sixties. Denk hierbij aan muziek van The Beatles, The Rolling Stones, The Eagles, The Shadows, Elvis Presley, Byrds, Searchers en vele andere komen voorbij. De 5-koppige band bestaat uit een solo-, slag- en basgitaar, drums en saxofoon. 
Zondag 2 april spelen zij samen als akoestisch kwintet. Het optreden begint om 14.00 uur in Het Huis van Waalre aan de Koningin Julianalaan in Waalre.

Uit de krant