Afbeelding
Pixabay

Hulp bij geldzaken en administratie

Algemeen 399 keer gelezen

REGIO - Thuisadministratie-vrijwilligers van Cordaad Welzijn helpen mensen graag bij het op orde brengen van de administratie en geldzaken. Zij zijn getraind en hebben ervaring. Samen met de vrijwilliger neemt u alle post door en zet u een voor u overzichtelijke administratie op. 

De vrijwilliger helpt bij het begrijpen van brieven en formulieren. De inkomsten en uitgaven worden op een rijtje gezet en samen kijkt u naar mogelijke extra voorzieningen en besparingen. Zo krijgt u grip op geld en voorkomt u dat een probleempje een echt probleem wordt.
Hulp vragen is best lastig en dat begrijpt Cordaad Welzijn heel goed. Maar twee weten meer dan één. Bel met de coördinator van de Thuisadministratie, John Vlassak, via telefoonnummer 06-4099 1542 of mail naar johnvlassak@cordaadwelzijn.nl. Na aanmelding spreken we een kennismakingsgesprek af. Ondersteuning bij Thuisadministratie wordt door Cordaad Welzijn gratis aangeboden in de gemeenten Bergeijk, Bladel, Eersel, Reusel-de Mierden, Valkenswaard en Waalre. Meer informatie op:
www.cordaadwelzijn.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant