Tineke Gorter bij een van de rekken met de betere tweedehands voorjaars- en zomerkleding
Tineke Gorter bij een van de rekken met de betere tweedehands voorjaars- en zomerkleding

MISS-KOOP: tweedehands dames kledingbeurs in Waalre

Algemeen 823 keer gelezen

WAALRE - Tineke Gorter houdt vrijdag 17 maart en zaterdag 18 maart weer de MISS-KOOP! tweedehands dameskledingbeurs in de feestzaal van De Doelen in Waalre. Op deze beurs kunnen dames van jong tot oud de betere tweedehands voorjaars- en zomerkleding kopen. 

Iedereen kent het wel: in de winkel leek de aankoop helemaal geweldig, maar thuis bleek het toch niet lekker te zitten of tegen te vallen. Zonde om weg te doen, dus blijft het ongebruikt in de kast. MISS-KOOP! biedt hiervoor uitkomst. Niet of nauwelijks gedragen kleding van de betere merken krijgen op de beurs alsnog een goede bestemming. Extra voordelig in deze tijd waarin we allemaal te maken hebben met duurdere boodschappen en hogere energierekeningen. Maar ook uit duurzaamheidsoverwegingen vinden steeds meer mensen de weg naar de beurs. 

MISS-KOOP is al jaren een begrip in Waalre en kenmerkt zich door de ongedwongen sfeer, dames die elkaar mode-advies geven en natuurlijk de Brabantse gezelligheid. De verkoopdagen en tijden zijn: Vrijdag 17 maart van 12:00 tot 19:00 uur en zaterdag 18 maart van 10:00 tot 17:00 uur.

Voor meer informatie kunt u mailen naar:
miss-koop@outlook.com

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws

Uit de krant