Glenn Wool komt naar het Wonka Comedy Festival dat wordt gehouden van donderdag 30 maart tot en met zaterdag 8 april.
Glenn Wool komt naar het Wonka Comedy Festival dat wordt gehouden van donderdag 30 maart tot en met zaterdag 8 april.

Wonka Comedy Festival

Algemeen 322 keer gelezen

VALKENSWAARD - Dit jaar staan er tijdens het Wonka ComedyFestival naast nationale artiesten ook twee internationale comedians die wereldwijd bekend zijn geworden. Kom voor deze unieke kans naar Theater De Hofnar en geniet van de comedy van Jamali Maddix en Glenn Wool.

De Britse comedian Jamali Maddix begon in 2019 aan zijn eerste wereldtournee. Hij brengt meedogenloos eerlijk en onwankelbaar materiaal over de toestand van de samenleving, samen met persoonlijke verhalen van zijn reizen door de wereld van haat en morele confrontatie. 

Glenn Wool

Ook komt de Canadese comedian Glenn Wool naar De Hofnar. Hij verhuisde in 1998 naar Londen en werd al snel een van de sterren van het Londense en internationale comedycircuit. Nu treedt hij op in landen over de hele wereld waaronder  Australië, Nieuw-Zeeland. Hij werd genomineerd voor Best International Stand Up bij The New Zealand Comedy Awards. Beide mannen zijn veelvuldig op televisie te zien bij shows zoals ‘Live at the Apollo’ (BBC Two), ‘8 Out of 10 Cats’ (More4) en This is My House (BBC1).

Nationale comedians

Naast twee internationale comedians, staan er ook twee nationale comedians op het podium, Marlon Kicken en Thjum Arts.
Marlon Kicken komt weer naar het theater om zijn vreugde voor het leven, zijn gekke visie en zijn kromme inzichten met veel humor met het publiek te delen. Hij staat bekend om zijn geweldige relaxte stijl en de interactie met zijn publiek.
Thjum Arts speelt in zijn voorstelling een antiheld en dat doet hij met verve. Met zijn grappen kiest hij de route van het understatement.

No Dutch Required

During Wonka Comedy Festival you can visit national and international shows. The international line up of Wonka Comedyfestival is truly fantastic. World famous comedians Glenn Wool and Jamali Maddix, from England, can be admired in Valkenswaard. Thus a great opportunity to see international comedy acts in our Brainport region!

Kaarten 

De kaartverkoopbalie is geopend op maan-, dins- en donderdag van 13.00 tot 17.00 uur en bereikbaar via tel.: 040-2074010 of mail naar kaartverkoop@hofnar.nl.
Voor meer informatie of voor het bestellen van kaarten ga naar:
 www.wonkacomedyfestival.nl  

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant