Foto: Greetje van Son
Foto: Greetje van Son (Foto: Greetje van Son)

100-tal bijzondere foto's op expositie

WAALRE - De jaarlijkse expositie van Fotogroep Waalre vindt plaats op zaterdag 24 en zondag 25 februari. In Ontmoetingscentrum ’t Klooster in Waalre zijn weer een honderdtal bijzondere foto’s te zien die de leden in het afgelopen jaar hebben gemaakt. De expositie is open van 13.00 tot 17.00 uur.

Fotogroep Waalre bestaat sinds 1988 en telt 23 leden. Eens per twee weken, op woensdagavond, bespreken de leden de door hen ingebrachte foto’s. De bespreking richt zich vooral op de inhoud van de foto, minder op de technische kant. Overigens helpen de leden elkaar wel als foto’s met een stukje techniek verbeterd kunnen worden. Naast de tweewekelijkse clubavond zijn er gezamenlijke uitstapjes naar fotogenieke plaatsen. Eenmaal per jaar gaat de fotogroep een weekend op pad. Sinds twee seizoenen kunnen de leden deelnemen aan een intern mentoraat. In groepjes van 4 personen werkt iedere fotograaf dan 4 maanden aan een eigen thema. Hiermee wordt vooral de creatieve ontwikkeling bevorderd.

In de fotogroep is nog plaats voor enkele jonge fotografen. Wie interesse heeft in fotografie is welkom om op een clubavond te kijken of fotografie misschien een leuke hobby kan zijn. Meer informatie kan worden aangevraagd via secretaris@fotogroepwaalre.nl of via

www.fotogroepwaalre.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden