De carnavalsoptocht trekt op zaterdag 18 februari door Aalst-Waalre waarbij de prinsenwagens niet ontbreken.
De carnavalsoptocht trekt op zaterdag 18 februari door Aalst-Waalre waarbij de prinsenwagens niet ontbreken.

Weer kijken en genieten van carnavalsoptocht Aalst-Waalre

Algemeen 293 keer gelezen

WAALRE - Voor het eerst na de coronajaren trekt zaterdag 18 februari de carnavalsoptocht weer door de straten. Het is even geleden, maar AWC de Keien weet nog goed hoe ze er een mooi feestje van kunnen maken en hoopt dat iedereen mee komt doen.

De optocht wordt muzikaal opgeluisterd door harmonieën en enkele dweilorkesten. De diverse prinsenwagens zullen niet ontbreken. Het startpunt is bij De Pracht in Aalst. Via de Brabantialaan, de Raadhuisstraat en de Koningin Julianalaan gaat het richting Waalre. Tot aan de markt in Waalre wordt de Willibrorduslaan gevolgd, waarna de stoet via de Hoogstraat en de Foes naar het eindpunt op het parkeerterrein bij de Meester Slootsweg gaat. Nieuw dit jaar is dat de prijsuitreiking zal plaatsvinden in de Oude Toren.

Meedoen?

Er is nog ruimte om mee te doen aan de optocht. Wellicht dat het thema 100 jaar Aalst-Waalre nog wat inspiratie kan leveren voor een leuke en originele bijdrage aan de optocht, maar natuurlijk is iedereen welkom om mee te doen. Aanmelden kan tot 12 februari via de website. Meer informatie: www.awcdekeien.nl/carnavalsoptocht-waalre/

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant