Toska moet kunnen rekenen op een stabiele begeleider die kan omgaan met een onzekere herder.
Toska moet kunnen rekenen op een stabiele begeleider die kan omgaan met een onzekere herder. Stichting ROZe

Onzekere Toska zoekt een stabiele begeleider

Algemeen 287 keer gelezen

Toska werd alleen op straat aangetroffen en met de ambulance binnengebracht. Ze was graatmager. Mogelijk heeft ze al wat langer op straat gelopen of was er al langere tijd niet meer erg goed voor haar gezorgd.

Ze is nog jong, de schatting is onder een jaar, en een beetje onzeker in het leven. Ze heeft dan ook extra ondersteuning nodig.
Toska vindt de opvang ontzettend stressvol. Ze heeft last van verlatingsangst en dit is iets wat stap voor stap moet worden opgebouwd. Op dit moment krijgt ze medicatie om wat rust te krijgen. Dit zal bij een nieuwe adoptant afgebouwd kunnen worden.

Buiten kan ze in bepaalde situaties nog wel onzeker of angstig reageren. Op momenten dat ze schrikt wil ze graag vluchten. Dan moet ze echt kunnen rekenen op een stabiele begeleider die weet om te gaan met een onzekere, angstige herder.

De steun van een stabiele andere hond kan ze goed kunnen gebruiken. Naar andere honden reageert ze over het algemeen positief en vriendelijk. Meer weten? https://rozeindhoven.nl/adoptiepagina-toska

Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant