Julia is het buitenbeentje in de klas tot blijkt dat ze enorm goed kan zingen.
Julia is het buitenbeentje in de klas tot blijkt dat ze enorm goed kan zingen.

‘Misfit de musical’ staat 5 februari in Theater De Hofnar

Algemeen 348 keer gelezen

VALKENSWAARD - De makers van Brugklas de Musical en 100% COCO de Musical brengen de mega succesvolle Netflixserie en filmhit Misfit naar het theater in een compleet eigen musical. Op zondag 5 februari staat deze tiener musical over het leven op de middelbare school in Theater De Hofnar.

Het verhaal van Misfit gaat over tiener Julia. Ze heeft het perfecte leventje in Amerika. Dan moet ze ineens terug verhuizen naar Nederland en staat haar leven op zijn kop. Volgens de populairste meiden van haar nieuwe school is ze een ‘Misfit’. Totdat ze meedoet aan een talentenwedstrijd. Met deze wedstrijd krijgt ze de kans om terug te gaan naar Amerika. Ze kan goed zingen, maar heeft met haar plankenkoorts nog nooit voor een publiek gestaan. En dan wordt ze ook nog eens verliefd op een muzikant op school. Deze voorstelling is geschikt voor kinderen ouder dan 9.

Kaarten 

 De kaartverkoopbalie is doordeweeks geopend van 13.00 tot 17.00 uur en is bereikbaar via tel.nr. 040-2074010. Of mail naar kaartverkoop@hofnar.nl. Voor meer informatie of voor het bestellen van kaarten, ga naar: 
www.hofnar.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws

Uit de krant