V.l.n.r. wethouder Kees Vortman, Jan Senders, Cas Vermeer en Jasper Gevers.
V.l.n.r. wethouder Kees Vortman, Jan Senders, Cas Vermeer en Jasper Gevers.

Talent Awards en jubilarissen bij DVS

Algemeen 179 keer gelezen

AALST - Tijdens de nieuwjaarsborrel op zondagmiddag 8 januari zijn bij voetbalvereniging DVS vijf jubilarissen gehuldigd.

Alle jubilarissen ontvingen tijdens de borrel een speldje, bloemen en felicitaties. Jubilaris Theo van den Bergh ontving een mooi transparant blokje met hierin twee voetballers en een bal omdat de vereniging geen 70-jarig speldje in huis had. De drie jubilarissen die 25 jaar aan de club verbonden zijn, hebben nog altijd een actieve functie binnen DVS. 

Talent Awards

Tijdens diezelfde nieuwjaarsborrel zijn ook de drie ‘Waalre Club Talent Awards’ uitgereikt. Uit handen van wethouder Kees Vortman mochten Jan Senders, Cas Vermeer en Jasper Gevers hun award ontvangen voor vrijwillige inzet voor de vereniging bij voornamelijk de jeugd. Omdat Cas afwezig was, heeft collega trainer Fin van den Hoogen de award in ontvangst genomen. 

Ook Dion Hazelaar en José van den Boom ontvingen een mooi eerbetoon in de vorm van de ‘Vrijwilligerspenning 2022’. Hazelaar en van den Boom ontvingen deze penning voor hun inzet op allerlei gebied binnen de vereniging.

De jubilarissen op een rij. V.l.n.r. Dave Daamen, Theo van den Bergh, Henk Blankers, Toine van den Boomen en Armand Didden.

Uit de krant