Elja Smeets is logopedist, audioloog én (amateur)muzikant. Met Muziek Fantastique laat zij kinderen spelen met muziek.
Elja Smeets is logopedist, audioloog én (amateur)muzikant. Met Muziek Fantastique laat zij kinderen spelen met muziek.

Muzikaal voorlezen met Muziek Fantastique

Algemeen 242 keer gelezen

WAALRE - Tijdens de Nationale Voorleesdagen verzorgt Muziek Fantastique een workshop geven voor ouder en kind. Elja Smeets leest muzikaal voor en inspireert hoe voorlezen nóg leuker wordt.

De workshop is zaterdag 28 januari in de bibliotheek Waalre. De eerste sessie is van 10.15 tot 10.45 uur en de tweede van 11.00 tot 11.30 uur. Deze ochtend staat het boek ‘NEE! zei konijn’ centraal, één van de boeken uit de Prentenboeken Top Tien. 

Konijn zit in de koppigheidsfase waarin hij grenzen opzoekt en zijn eigen wil ontwikkelt. Herkenbaar voor ouders van dreumesen en peuters. Op alles wat moeder Konijn voorstelt, zegt Konijn eerst heel hard ‘NEE’. Moeder Konijn weet Konijn op een slimme manier telkens toch in actie te krijgen. En dan blijken al die activiteiten stiekem toch fijner dan gedacht. 

De workshop is geschikt voor kinderen van 1 tot 4 jaar. Kaart voor een kind kost 5 euro, de begeleider mag gratis naar binnen. Reserveren kan: https://eindhoven.op-shop.nl/9843/muzikaal-voorlezen-met-muziek-fantastique/28-01-2023

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws

Uit de krant