Een gedeelte van het bestuur met op de voorgrond Tanja de Leeuw. Swanneke Osenga en Hanneke van Oorschot-Boertien ontbreken.
Een gedeelte van het bestuur met op de voorgrond Tanja de Leeuw. Swanneke Osenga en Hanneke van Oorschot-Boertien ontbreken. Bart & Jaq van de Weijer

AWC de Keien zoekt een nieuwe bestuursvoorzitter

Algemeen 474 keer gelezen

WAALRE - Tanja de Leeuw heeft na negen jaar de voorzittershamer van het bestuur van AWC de Keien, neergelegd. Het raadslidmaatschap slokt veel tijd op en dan moeten er keuzes gemaakt worden. 

De huidige vice-voorzitter Bart van de Weijer heeft al drie taken als fotograaf, bestuurslid en voorzitter van de PR-commissie. Het voorzitterschap ‘erbij’ doen, zou te veel zijn.  

Onmisbaar

Een bestuursvoorzitter is absoluut onmisbaar, want carnaval is niet alleen die paar dagen in februari of maart. Een team van vrijwilligers bouwt gedurende het hele jaar aan de diverse evenementen die Waalre op de carnavaleske kaart zetten. Dit gebeurt via meerdere commissies en uiteindelijk onder leiding van een inspirerende en stimulerende Opperkei. En daar heeft de vereniging een vrijwilliger voor nodig die de voorzittershamer wil gaan hanteren. Dit hoeft hij of zij niet alleen te doen want er staan zes ervaren bestuursleden te trappelen om te helpen en bij te staan.

Wie heeft het in zich om een vrijwilligersorganisatie als voorganger te motiveren of ken je iemand die hiervoor geschikt is, stuur een mail naar: secretariaat@awcdekeien.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws

Uit de krant