Bolle woont bij de Doornakker dat gaat sluiten, hij kan daar niet achterblijven en zoekt een nieuwe buitenplek.
Bolle woont bij de Doornakker dat gaat sluiten, hij kan daar niet achterblijven en zoekt een nieuwe buitenplek. Dierenbescherming

Buitenkat Bolle woont bij het asiel maar zoekt nieuwe plek

Algemeen 361 keer gelezen

Enkele jaren terug is 12 jaar oude Bolle bij de Doornakker aan komen lopen en nooit meer vertrokken. Wegens de sluiting van ons asiel zijn wij genoodzaakt (en met pijn in ons hart) voor Bolle een andere plek te gaan zoeken. 

Bolle is een echte zwerfkat, hij geniet van het eten dat hij dagelijks voorgeschoteld krijgt. Voor deze knappe senior zijn wij op zoek naar een fantastische buitenplaats waar hij na gewenning mag rondstruinen, kan doen als of hij zelf de muizen vangt, kan genieten van de natuur en natuurlijk van zijn portie lekkers die hij graag voorgeschoteld krijgt. 

Andere katten zijn geen probleem voor hem. Honden zoekt hij niet op, hij ziet ze liever op afstand. Knuffelen en aaien zijn een no-go voor hem.

Ben jij diegene die het niet erg vindt om voor een kat te zorgen? Heb jij een mooie plek waar hij ongestoord van zijn pensioen kan genieten? Laat dan snel van je horen voor een kennismaking! Lees meer info over Bolle op:

https://ikzoekbaas.dierenbescherming.nl/asieldier/katten/2790042-bolle-zoekt-een-buitenplaats

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant