Back to the country, met Dick van Altena en Savannah, komt naar Theater De Hofnar in Valkenswaard. (Foto: Studio 01)
Back to the country, met Dick van Altena en Savannah, komt naar Theater De Hofnar in Valkenswaard. (Foto: Studio 01) Studio 01

Back to the Country met Dick van Altena en Savannah

Algemeen 197 keer gelezen

VALKENSWAARD - Countryband Savannah en solist Dick van Altena maken het dozijn vol met Back to the country - Part 12. Ze hebben voor deze concertreeks weer een aantal mooie nummers uitgekozen, van echte countryklassiekers tot onbekende pareltjes. Deze brengen ze op vrijdag 2 december in Theater De Hofnar in Valkenswaard.

Populaire songs worden afgewisseld met een onbekend juweeltjes. Tevens schuwen ze niet om op gepaste momenten de countrygrenzen lichtelijk te overschrijden met aanverwante muzieksoorten uit de sixties.
Savannah staat al decennialang aan de Europese countrytop, Dick van Altena was voorman van de fameuze band Major Dundee. Met deze nieuwste, sprankelende muziektheaterproductie maakt de 7-koppige cast het dozijn vol.

Kaarten

De kaartverkoopbalie in Theater De Hofnar in Valkenswaard is doordeweeks geopend van 13.00 tot 17.00 uur en bereikbaar via 040-2074010 en per mail via kaartverkoop@hofnar.nl.
Voor meer informatie of het direct bestellen van kaarten:
www.hofnar.nl. 

Uit de krant