Prins Karin en adjudant Karen van De Baltrappers
Prins Karin en adjudant Karen van De Baltrappers

Karin Kantelberg nieuwe heerser Ballegat

Algemeen 701 keer gelezen

AALST - Onder grote belangstelling heeft Ballegat zaterdag 19 november afscheid genomen van haar langst heersende prins, Prins Ron, zijn adjudant en de hofdames. 

Op spectaculaire wijze kwam de nieuwe heerser om 23.11 uur `t Hazzo binnengereden en werd geïnstalleerd als nieuwe Prins van `t Ballegat:

Karin Kantelberg is 61 jaar en moeder van Tom en Janneke en trotse oma van 3 kleinkinderen. Zij werkt als medewerker huishoudelijke dienst bij Villa Expert Care in Waalre. Haar hobby’s zijn puzzelen en wandelen. Ze is bestuurslid van de Baltrappers en vrijwilliger bij de vrienden van Aalst en lid van de Raad van Elf. 

Haar adjudante is Karen Verbruggen, 61 jaar en getrouwd met Henk en heeft 1 zoon Rob. Karen werkt als groepassistent bij Verpleeghuis Merefelt. Haar hobby’s zijn PSV, wandelen en ook zij is lid van de Raad van Elf van de Baltrappers.

Prinses Karin gaat met veel zin heersen over `t Ballegat met haar leus: Pluk de dag maar laat wat hangen voor morgen 

Tonpratersavond

Op 21 januari houden de Baltrappers na drie jaar weer hun tonpratersavond in Sporthal de Pracht in Aalst. Kaarten  kosten 15 euro en zijn te koop vanaf 1 december bij Gerard Wils, Goudbergstraat 10a, tel.nr. 06-222 65 558 of via mail: gerardwils@hotmail.com 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant