Mark van de Veerdonk staat voor de allerlaatste keer op het Hofnarpodium op donderdag 1 december
Mark van de Veerdonk staat voor de allerlaatste keer op het Hofnarpodium op donderdag 1 december Cathrien van de Veerdonk

Mark van de Veerdonk allerlaatste cabaretshow

Algemeen 302 keer gelezen

VALKENSWAARD - Podiumbeest Ontsnapt!’ mag dan het allerlaatste cabaretprogramma van Mark van de Veerdonk worden, zijn handelsmerk blijft hetzelfde: een overdosis aan oneliners, anekdotes en prettig gestoorde meningen op een zalige hoop gegooid.  

Donderdag 1 december is Mark van de Veerdonk nog een keer te zien in Theater De Hofnar. Ook in zijn laatste programma jakkert de Brabander weer lekker door in een ondenkbaar decor waar een doorsnee milieustraat zijn vingers bij aflikt. Na afloop rest maar één vraag: waarom zou hij in hemelsnaam stoppen?

Hij was winnaar van het Leids Cabaretfestival. Heeft gegeten van de lach, het applaus en alle aandacht. Groeide in het licht van de volgspot, overleefde vele moordende recensies. Duizenden voorstellingen verder, is Het Podiumbeest kaal, krom en versleten en wil hij eindelijk op weg naar de uitgang. Als hij die vindt, dan zal hij de deur met een onvergetelijke knal dicht smijten.  

Kaarten

De kaartverkoopbalie is doordeweeks geopend van 13.00 tot 17.00 uur en bereikbaar via tel.nr.: 040-2074010. Meer informatie en direct bestellen van kaarten: www.hofnar.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant