Annemieke Brouwers speelt 30 november de Sinterklaasvoorstelling 'Komt ginds de stoomboot'? (Foto: Marianne Bosch).
Annemieke Brouwers speelt 30 november de Sinterklaasvoorstelling 'Komt ginds de stoomboot'? (Foto: Marianne Bosch). Marianne Bosch

Poppenkast Pluim bij ‘t Toverstokje

Algemeen 363 keer gelezen

AALST - Wie gezellig wil kletsen met andere ouders terwijl de kinderen samenspelen, kan iedere week terecht bij ‘t Toverstokje.

Bij het inloopuur ’t Toverstokje in De Pracht in Aalst zijn (groot)ouders of verzorgers met hun jonge kinderen welkom om samen te spelen en te leren. De inloopochtend is gericht op kinderen van 0 tot 4 jaar en is geheel vrijblijvend. 
In december zijn er de volgende activiteiten; 7 december is kinderfysiotherapeut Annemieke Adams er om te bewegen met kinderen, 14 december wordt er voorgelezen door voorleesoma Marjolein en op 21 december is er muziek voor peuters met Yvonne Martens. De laatste 3 activiteiten komen maandelijks terug. Ook is een jeugdverpleegkundige van het consultatiebureau regelmatig aanwezig.

Poppenkast  Pluim

Woensdag 30 november is Poppenkast Pluim te gast. Annemieke Brouwers speelt vanaf 10.00 uur de Sintvoorstelling ‘Komt ginds de stoomboot’?  

Het inloopuur ‘t Toverstokje is iedere woensdag van stokje is van 09.30 tot 11.00 uur in De Pracht in Aalst. 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws

Uit de krant