Pimmetje en Guus zijn erg aan elkaar verknocht en worden samen geplaatst.
Pimmetje en Guus zijn erg aan elkaar verknocht en worden samen geplaatst. Dierenbescherming

Herhaalde oproep: Pimmetje en Guusje zoeken een nieuw thuis

Algemeen 120 keer gelezen

De Doornakker gaat sluiten en Pimmetje en Guusje hebben helaas nog geen nieuw thuis, hierbij een herhaalde oproep voor deze twee katertjes.

Pimmetje en Guusje zijn nog geen half jaar oud en zijn beiden nog wat verlegen in de buurt van mensen. Pimmetje is de dapperste van beiden, als er iets te spelen valt, lijkt het wel alsof hij nooit bang is geweest. waardoor hij zich ook goed laat aaien en al snel spint en kopjes geeft.

Guusje vindt het allemaal wat spannender. Hij heeft wat meer tijd nodig dan Pimmetje om aan nieuwe mensen te wennen, maar eenmaal over zijn schrik heengestapt laat ook hij zich graag aaien.

Pimmetje en Guusje zijn aan elkaar gehecht zijn, en worden daarom samen herplaatst. De Doornakker zoekt een mooie nieuwe plek voor dit speelse, maar soms wat verlegen duo.

Heb jij interesse in dit leuke koppel? Neem dan contact op zodat we een kennismaking kunnen inplannen. Meer info is te vinden op de site.: https://ikzoekbaas.dierenbescherming.nl/asieldier/katten/2438436-pimmetje-en-guusje

Uit de krant

Uit de krant