De trainingen zijn opgebouwd uit een afwisseling van wandelen en hardlopen met daartussen loopscholing en rek-en strekoefeningen.
De trainingen zijn opgebouwd uit een afwisseling van wandelen en hardlopen met daartussen loopscholing en rek-en strekoefeningen.

Loopgroep Waalre start training voor beginners

Algemeen 220 keer gelezen

WAALRE - Loopgroep Waalre start dit najaar met een training van 10 weken voor mensen die willen starten met hardlopen. Deze training is voor iedereen toegankelijk die gezond en blessurevrij is en heeft als doel om minimaal aaneengesloten 5 kilometer te kunnen hardlopen. 

De trainingen zijn opgebouwd uit een afwisseling van wandelen en hardlopen met daartussen loopscholing en rek-en strekoefeningen. De trainingen vinden plaats op dinsdag- en donderdagavond om 19.00 uur en starten op het parkeerterrein van ‘t StationsKoffiehuis aan de Willibrorduslaan in Waalre. Een training duurt ongeveer vijf kwartier en er is veel ruimte voor individuele aandacht. Het is aan te bevelen tweemaal per week met de groep te trainen. Het is echter ook mogelijk minder te trainen en dan op eigen gelegenheid nog een keer te trainen aan de hand van een huiswerkschema.

Een feestelijke afsluiter van het trainingsprogramma is een deelname aan de Loopgroep Waalre Kerstfakkelloop, een loopevenement in kerstsferen. 

Inschrijfkosten: 20 euro. Dit is voor 20 trainingen en deelname aan de Kerstfakkelloop. Bij voldoende inschrijvingen zal de training starten op dinsdag 11 oktober 2022. Bij belangstelling en/of vragen e-mail naar starters@loopgroepwaalre.nl

Uit de krant

Uit de krant