Voorzitter Cornelie Kaptein en Albert Heijn-bedrijfsleider Wouter Griep na de ondertekening.
Voorzitter Cornelie Kaptein en Albert Heijn-bedrijfsleider Wouter Griep na de ondertekening.

DVS Hockey begint seizoen voortvarend

Algemeen 176 keer gelezen

AALST - Het hockeyseizoen staat eindelijk weer op het punt van beginnen. Alle teams zijn inmiddels al begonnen met trainen, maar iedereen staat te trappelen om ook weer wedstrijden ‘voor ‘t echie’ te mogen gaan spelen.

Als voorbereiding op het nieuwe seizoen is de club voortvarend van start gegaan.
Op zaterdag 3 september was er voor de jeugdleden van DVS een clinic die werd verzorgd door de MB Hockeyschool van voormalig international en Olympisch finalist, Marcel Balkestein. Onder leiding van deskundige en ervaren trainers hebben de speelsters en spelers gewerkt aan hun techniek door middel van diverse oefeningen. Ruim 40 kinderen hadden zich aangemeld voor deze bijzondere training en was daarmee weer geslaagd.

Nieuw sponsorcontract

Daarnaast hebben Cornelie Kaptein (voorzitter DVS) en Wouter Griep (bedrijfsleider AH Aalst Den Hof) met een handtekening en een ferme handdruk het nieuwe sponsorcontract bezegeld. AH Aalst Den Hof is voor de komende 3 seizoenen weer hoofdsponsor van M.H.V. DVS en het logo zal dan ook op weer de shirts prijken. Beiden kijken uit naar een nieuwe succesvolle samenwerking.

Heb je interesse om ook eens kennis te maken met hockey en M.H.V. DVS? Neem dan contact op via mail naar: tc@dvshockey.nl en doe eens een paar trainingen mee.  

Uit de krant

Uit de krant