Het concert in het Huis van Waalre in 2021
Het concert in het Huis van Waalre in 2021 Jurgen van Hoof

Klapstoeltjes concert met de ABC Band

Algemeen 248 keer gelezen

WAALRE - De ABC Band verzorgt op zondag 18 september een muzikaal optreden in de tuin van Het Huis van Waalre. Breng uw klapstoeltje of picknickkleed mee, neem plaats in de tuin waar u wilt en geniet van de muziek. 

Louis Stofmeel en Cees Oomens brengen hun muzikale vrienden mee en spelen live muziek in de tuin van het Huis van Waalre. Voor de liefhebbers van de muziek van Joe Cocker, Amy Winehouse, The Doobie Brothers, Wild Cherry, Janis Joplin, U2, Queen, The Rolling Stones, James Brown, De Dijk en vele anderen is deze middag een feest van herkenning. 
Vorig jaar oktober trad de ABC-band ook op in het Huis van Waalre, als kick off van het Muziekcafé in het Huis van Waalre.

7-koppige band

De 7-koppige band vertolkt de nummers op hun eigen, maar nog altijd heel herkenbare manier. Voorop staat het plezier dat ze hebben in muziek maken voor publiek. 
Iedereen heeft wel een herinnering aan de bekende nummers die voorbijkomen.

Als het weer tegenvalt zal het optreden naar binnen verplaatst worden in het Grand Café van Het Huis van Waalre. Uiteraard hoeft u dan geen klapstoeltje mee te brengen. 

Meer informatie

Het klapstoeltjesconcert is op zondag 18 september in de tuin van Het Huis van Waalre, Koningin Julianalaan 19.
De aanvang is 14.30 uur.

Uit de krant