Afbeelding
Roel Louwers

Rastík Vereš verlengt bij Kemphanen

Algemeen 235 keer gelezen

REGIO - Ook voor seizoen 2022-2023 heeft Eindhoven Kemphanen topper Rastík Vereš weten te behouden voor het Eredivisieteam. 

Dat Vereš zijn verblijf in Eindhoven zou verlengen, lag zeker niet voor de hand. Bestuurder Technische Zaken Van Galen Last: “We zijn er blij dat Rastík blijft. We weten dat hij op een hoger niveau goed mee kan, maar zijn beslissing om te blijven is volgens ons een hele goede. Hij kan hier maatschappelijk aan de weg timmeren, hij gaat opleidingen volgen bij onze nieuwe hoofdsponsor Memostar Clever Lightsystems.” Vorig seizoen had hij getekend bij het professionele team van Nijmegen, maar toen de licentie van dat team werd ingetrokken kwam Kemphanen razendsnel in actie. Ook nu waren er vanuit de BeNeLeague kapers op de kust, maar hebben diverse zaken de doorslag gegeven. 

Over het komende seizoen is Rastik Vereš duidelijk: “Fit en gezond blijven om het team te kunnen helpen om te strijden voor de prijzen. En natuurlijk de fans en sponsoren een mooi seizoen bieden. Ik kijk ernaar uit!”

Uit de krant

Uit de krant