Even tijd met elkaar in een stad of omgeving naar keuze, dat biedt een serviceflat in Waalre haar sollicitanten.
Even tijd met elkaar in een stad of omgeving naar keuze, dat biedt een serviceflat in Waalre haar sollicitanten.

Weekend weg voor sollicitanten zorgfunctie

Algemeen 156 keer gelezen

WAALRE - Omdat er in de zorg door personeelstekorten, de gevolgen van corona en een hoog ziekteverzuim hard wordt gewerkt heeft een Serviceflat in Waalre een ludieke actie bedacht. 

Iedere vijfde sollicitant krijgt een weekendje weg voor 2 personen. Met zijn tweeën even lekker uitblazen in een mooie stad of natuurgebied naar keuze. Ongeacht of je bij Eeckenrhode komt werken of niet.  
Met deze actie wil Eeckenrhode verlichting bieden in een sector waar de balans werk-privé in de afgelopen jaren onder druk heeft gestaan. En hopen ze in gesprek te komen met mensen die overwegen om bij Eeckenrhode te komen werken. Meer informatie is te vinden op www.eeckenrhode.nl.

Eeckenrhode 

In Serviceflat Eeckenrhode wordt zelfstandig wonen gecombineerd met uitgebreide dienstverlening waaronder 24-uurs thuiszorg. Eeckenrhode biedt de bewoner de mogelijkheid in een kleinschalige omgeving zoveel mogelijk in zelfstandigheid het leven te leiden zoals zij/hij dat wil. In Eeckenrhode is het makkelijk om sociale contacten te leggen, activiteiten te ontplooien en op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen in onze maatschappij. 


Uit de krant

Uit de krant