Logo weekbladdeschakel.nl


De Christoffelschool viert dit jaar haar 60-jarig bestaan.
De Christoffelschool viert dit jaar haar 60-jarig bestaan.

Christoffelschool viert 60-jarig bestaan

In 2018 viert de Christoffelschool het 60-jarig bestaan van de school. Ruim 5 jaar geleden is de school samen met Kinderstad en met de OBS in de 'Brede School Aalst' gehuisvest.

AALST-WAALRE - De Christoffelschool gaat het lustrum groots vieren want de school is trots op zichzelf. Het doel is een school te zijn waar 'elkaar dragen, verdragen en verder dragen' de missie is en dat zichtbaar en voelbaar te maken in de school. De mensen van de school helpen elkaar, respecteren elkaar en genieten van de mooie ontwikkelingen die zij individueel en samen doormaken.

Opening lustrumjaar

Het lustrumjaar wordt geopend op woensdag 10 januari door burgemeester Jan Brenninkmeijer, uiteraard samen met de kinderen, hun ouders en het team. Gedurende het jaar vinden er meerdere groots opgezette activiteiten plaats. Daarbij staan sportiviteit, creativiteit en muzikaliteit centraal. Welke activiteiten dit zijn, is nog een verrassing.

SKOzoK

De Christoffelschool is een school van SKOzoK, een enthousiaste, ambitieuze onderwijsstichting met 30 basisscholen in de gemeenten Bergeijk, Cranendonck, Heeze-Leende, Valkenswaard en Waalre. De scholen zijn verdeeld over 15 clusters in 3 regio's. SKOzoK staat voor Samen Koersen op Zichtbare Onderwijs Kwaliteit. Ongeveer 570 medewerkers verzorgen samen primair onderwijs voor circa 5.800 leerlingen. Van deze scholen zijn er 28 Rooms-Katholiek en 2 scholen hebben een protestants-christelijke grondslag. SKOzoK telt één basisschool voor speciaal basisonderwijs. De scholen verzorgen eigentijds, kwalitatief goed onderwijs, waar de mogelijkheden en interesses van het kind centraal staan. De leerling leert in dialoog met medeleerlingen, de leerkracht en de omgeving. Ze bieden een passend onderwijsarrangement aan, zo dicht mogelijk bij huis.

reageer als eerste
Meer berichten

Shopbox