Logo weekbladdeschakel.nl


Foto: De Bent

Meezingen tijdens 'On the move met de Bent'

WAALRE - Het lijkt de Bent een goed idee om het jaar op een actieve manier in te luiden. Op donderdag 11 januari verzorgen de bandleden een meezingavond met als titel 'On the move met de Bent'.
Om te bewegen zou een sportschool het aangewezen adres zijn. De Bent gaat het echter op haar eigen manier doen, in de vorm van een meezingavond met liedjes die iets te maken hebben met bewegen. Muziek en bewegen hebben altijd een ruim raakvlak gehad. Wat zou dansen zijn zonder muziek? De liedjes in het programma gaan dus over een bepaalde manier van bewegen. Het kan lopen zijn, dansen, het zich verplaatsen met een voertuig enzovoorts. Bewegen is dus een ruim begrip. Dat maakte het voor De Bent relatief vrij eenvoudig, om hiermee een zeer gevarieerd programma samen te stellen. Denk hierbij aan liedjes zoals: Hoe sterk is de eenzame fietser, Hee goade mee, These boots are made for walking, en veel meer.

De muzikale begeleiding wordt verzorgd door de Bent: Bart Antonis (tijdelijk keyboard) , Erik Knook (basgitaar), Niko Knook (gitaar/zang) , Ton Klijs ( gitaar/zang) , Aad Sempel (viool) en Ton Loerakker (drums). Om het meezingen gemakkelijk te maken worden de teksten geprojecteerd op een groot scherm.

Meer informatie

De meezingavond is in De Wolderse Wever aan de Markt, in Waalre. De avond begint om 20.15 uur. De entree is 2,50 euro.

reageer als eerste
Meer berichten

Shopbox